800 g pulpe de pui, 3 cepe mici, 1 telina, 1 morcov, 20 g ciuperci, 100 g sunca, sare, piper.
Se curata morcovul si telina si se taie pe lungime. Cepele se taie in patru bucati fiecare. Legumele se calesc putin in ulei, se adauga ciupercile taiate felii, apoi se pune sare si piper. O parte din carne se toaca si se amesteca cu sunca afumata taiata marunt. Carnea tocata si legumele calite se amesteca bine, apoi se intinde compozitia peste restul de pulpe de pui, intr-o tava cu margini inalte. In tava se pun trei linguri de ulei, un cubulet de condimente vegetale, o jumatate de pahar de vin alb (facultativ) si un pahar cu apa. Tava se pune la cuptor si se lasa o ora la foc mic. Se serveste cu salata verde.
800 g pulpe de pui, 3 cepe mici, 1 telina, 1 morcov, 20 g ciuperci, 100 g sunca, sare, piper.
Se curata morcovul si telina si se taie pe lungime. Cepele se taie in patru bucati fiecare. Legumele se calesc putin in ulei, se adauga ciupercile taiate felii, apoi se pune sare si piper. O parte din carne se toaca si se amesteca cu sunca afumata taiata marunt. Carnea tocata si legumele calite se amesteca bine, apoi se intinde compozitia peste restul de pulpe de pui, intr-o tava cu margini inalte. In tava se pun trei linguri de ulei, un cubulet de condimente vegetale, o jumatate de pahar de vin alb (facultativ) si un pahar cu apa. Tava se pune la cuptor si se lasa o ora la foc mic. Se serveste cu salata verde.