Ingrediente pentru 4 persoane: 200 g fasole verde, 3 dovlecei, 2 morcovi, 2 rosii mari, 200 g spaghetti, 5 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 2 frunze de dafin, 70 g cascaval, 4 linguri de ulei, sare, piper.
Fasolea, dovleceii si morcovii se taie in bucati mici, Se pun intr-o oala de 2,5 •cu apa rece si se adauga patrunjelul tocat marunt si foile de dafin. Se fierb timp de 15 minute, apoi se pune sare dupa gust si piper. Se adauga pastele rupte si se mai fierbe 10 minute, la foc iute. In acest timp, se decojesc rosiile, se taie in cubulete mici si se amesteca cu usturoiul pisat, cu putin patrunjel si cu cascavalul ras. Se obtine un sos omogen care se va freca cu putin ulei. Sosul se pune peste supa care fierbe in clocote, se mai lasa cinci minute pe foc, apoi se pune la racit.
Ingrediente pentru 4 persoane: 200 g fasole verde, 3 dovlecei, 2 morcovi, 2 rosii mari, 200 g spaghetti, 5 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 2 frunze de dafin, 70 g cascaval, 4 linguri de ulei, sare, piper.
Fasolea, dovleceii si morcovii se taie in bucati mici, Se pun intr-o oala de 2,5 •cu apa rece si se adauga patrunjelul tocat marunt si foile de dafin. Se fierb timp de 15 minute, apoi se pune sare dupa gust si piper. Se adauga pastele rupte si se mai fierbe 10 minute, la foc iute. In acest timp, se decojesc rosiile, se taie in cubulete mici si se amesteca cu usturoiul pisat, cu putin patrunjel si cu cascavalul ras. Se obtine un sos omogen care se va freca cu putin ulei. Sosul se pune peste supa care fierbe in clocote, se mai lasa cinci minute pe foc, apoi se pune la racit.