Ingrediente pentru 4 persoane: 100 g orez, 1/2 litru de lapte, 2 oua, sare, 20 g pesmet, 5 g sofran, ulei.
Orezul se fierbe in laptele sarat la care se adauga sofranul. Dupa ce s-a fiert nu prea tare, se ia de pe foc, se adauga un ou si se amesteca bine. Se fac chiftelute ovale, se dau prin ou batut si prin pesmet, apoi se prajesc in tigaia bine incinsa.
Ingrediente pentru 4 persoane: 100 g orez, 1/2 litru de lapte, 2 oua, sare, 20 g pesmet, 5 g sofran, ulei.
Orezul se fierbe in laptele sarat la care se adauga sofranul. Dupa ce s-a fiert nu prea tare, se ia de pe foc, se adauga un ou si se amesteca bine. Se fac chiftelute ovale, se dau prin ou batut si prin pesmet, apoi se prajesc in tigaia bine incinsa.