1 conopida mare, 1/4 kg carnaciori, 100 g cascaval ras, 1 ou, 2 linguri smantana, sare, piper.
Conopida se curata, se spala si se desface in bucatele care se fierb 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi se scurg. Separat, fierbeti carnaciorii in apa clocotita 5 minute, dupa care ii scoateti. Ungeti o forma rotunda, asezati conopida in ea, iar deasupra puneti carnaciorii. Amestecati oul cu cascavalul ras, smantana si condimentele, apoi turnati deasupra. Tineti 5-10 minute la cuptor si serviti imediat.
1 conopida mare, 1/4 kg carnaciori, 100 g cascaval ras, 1 ou, 2 linguri smantana, sare, piper.
Conopida se curata, se spala si se desface in bucatele care se fierb 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi se scurg. Separat, fierbeti carnaciorii in apa clocotita 5 minute, dupa care ii scoateti. Ungeti o forma rotunda, asezati conopida in ea, iar deasupra puneti carnaciorii. Amestecati oul cu cascavalul ras, smantana si condimentele, apoi turnati deasupra. Tineti 5-10 minute la cuptor si serviti imediat.