Ingrediente pentru 6 portii: 12 felii subtiri cotlet de porc, 2-3 ardei iuti, 1 lingura chimen, 1 catel de usturoi, 5 linguri ulei, zeama de la 1 lamaie, sare.
Amestecati bine ardeii, chimenul si usturoiul tocate marunt. Potriviti de sare, apoi puneti compozitia rezultata intr-un vas, turnati uleiul putin cate putin, amestecand mereu, pana se ingroasa. Incorporati sucul de lamaie. Bateti feliile de carne, asezati-le una langa alta intr-un vas cu un capac si puneti-l la rece, pentru a se marina carnea, timp de cateva ore. Din cand incand, intoarceti feliile de pe o parte pe alta. Prajiti carnea pe gratar si serviti-o calda.
Ingrediente pentru 6 portii: 12 felii subtiri cotlet de porc, 2-3 ardei iuti, 1 lingura chimen, 1 catel de usturoi, 5 linguri ulei, zeama de la 1 lamaie, sare.
Amestecati bine ardeii, chimenul si usturoiul tocate marunt. Potriviti de sare, apoi puneti compozitia rezultata intr-un vas, turnati uleiul putin cate putin, amestecand mereu, pana se ingroasa. Incorporati sucul de lamaie. Bateti feliile de carne, asezati-le una langa alta intr-un vas cu un capac si puneti-l la rece, pentru a se marina carnea, timp de cateva ore. Din cand incand, intoarceti feliile de pe o parte pe alta. Prajiti carnea pe gratar si serviti-o calda.