Ingrediente: 4 teline, 100 g branza de vaci, 1/4 pachet de unt, 4 oua, 2 linguri faina, 1 pahar lapte, sare, piper, 2 linguri pesmet, 2 linguri smantana.
Preparati un piure de telina, pe care-l amestecati cu branza de vaci, galbenusurile frecate cu unt, faina desfacuta in lapte, sare si piper. La sfarsit, adaugati albusurile batute spuma.
Ungeti o forma de Jena cu unt si tapetati-o cu pesmet.
Turnati compozitia, presarati pesmet si dati-o la cuptor, pana cand se rumeneste. Aduceti-o la masa in vasul in care a fost preparata. Serviti budinca dupa ce ati turnat smantana deasupra.
Ingrediente: 4 teline, 100 g branza de vaci, 1/4 pachet de unt, 4 oua, 2 linguri faina, 1 pahar lapte, sare, piper, 2 linguri pesmet, 2 linguri smantana.
Preparati un piure de telina, pe care-l amestecati cu branza de vaci, galbenusurile frecate cu unt, faina desfacuta in lapte, sare si piper. La sfarsit, adaugati albusurile batute spuma.
Ungeti o forma de Jena cu unt si tapetati-o cu pesmet.
Turnati compozitia, presarati pesmet si dati-o la cuptor, pana cand se rumeneste. Aduceti-o la masa in vasul in care a fost preparata. Serviti budinca dupa ce ati turnat smantana deasupra.