In ultima confruntare a alegerilor generale, Corneliu Vadim Tudor a pierdut lamentabil. In pofida acuzelor de frauda aduse PDSR, este clar ca marea majoritate a electoratului a spus "nu" extremismului de tip peremist. Dovedind ca nu stie sa piarda, Vadim - intr-o diatriba marcata vizibil de disperare si nervozitate - a incercat sa arate ca rezultatele alegerilor prezidentiale erau taman invers, adica 70% la 30% pentru presedintele Partidului Romania Mare.
Desi a pierdut fotoliul de sef al statului, C.V. Tudor ramane, totusi, conducatorul celei de a doua forte politice a tarii. E drept, in acelasi timp, viitorul "tribunului" nu se anunta dintre cele mai roze. Deja, premierul desemnat, Adrian Nastase, care este si prim-vicepresedintele PDSR, a lasat sa se inteleaga ca a venit vremea ca liderul PRM sa plateasca pentru calomniile, insultele si aberatiile publicate saptamanal in oficiosul partidului. Si daca Partidul Democratiei Sociale din Romania isi incordeaza muschii, atunci este clar ca Vadim isi va pierde imunitatea parlamentara. Experienta a mai aratat o data ca, imediat ce liderul e luat in colimatorul justitiei, peremistii se imprastie in dezordine.
"Cresterea Partidului Romania Mare este fireasca si a fost generata de clasa politica actuala, care nu si-a respectat, in nici un fel, promisiunile facute in campaniile electorale. Sper ca PRM sa devina un adevarat caine de paza care sa supervizeze activitatea noii puteri si sa oblige Cabinetul Adrian Nastase sa-si puna in aplicare programul cu care a castigat alegerile. In ceea ce priveste rezultatul final al alegerilor prezidentiale, imi pare rau ca presedintele Partidului Romania Mare, in declaratia de dupa incheierea celui de-al doilea tur de scrutin, nu a stiut sa-si apropie electoratul. Pentru aceasta ar fi fost nevoie de o alocutiune mult mai echilibrata si mai eleganta, care sa constituie un