•Revelion la "El Paso", strada "Cuza Voda"nr.25
Septembrie 2000 a reprezentat o noua etapa in viata restaurantului El Paso. A fost abandonat stilul mexican in favoarea celui european, bucatele de peste ocean facand loc celor 21 de feluri de pizza preparate dupa retete originale italiene.
Caracterul exotic al restaurantului a fost insa pastrat, asa ca printre sortimentele de pizza clasice (Quatro stagioni, Prosciuto funghi salami) se regasesc si retete originale, care fac deliciul clientilor: pizza "Hawai" cu fructe de mare, pizza "Pescatora" cu ton si lamaie sau faimoasa pizza "Vulcano" cu salam, cascaval, ciuperci, ceapa, ou, avand un mod de preparare deosebit: doua blaturi de pizza ce ascund inauntru compozitia care, fierbinte fiind, umfla aluatul imitand cu succes un vulcan in eruptie.
Specialitatea casei este pizza "Paso Chicken", o gustoasa combinatie de cascaval, rosii, usturoi, porumb si carne de pui, la un pret moderat - 38.000 de lei.
De Revelion insa, restaurantul El Paso va ofera un meniu traditional, cu 24 de preparate, de la choux-uri cu icre, pateu, cascaval, ciuperci, salata boeuf, la creier pana, ficat la gratar, cotlete de porc, sarmalute, la un pret incredibil: 300.000 de lei.
Si daca mai socotim ca localul pune la dispozitia clientilor sampanie, vin, whisky vechi de 12 ani, sau ca pentru a confirma ospitalitatea acestui local membrii a trei dintre cele mai bine cotate trupe ale momentului - Bosquito, Directia 5 si Double D - au petrecut o seara aici, atunci e imposibil ca "Revelionul Mileniului" de la El Paso sa nu fie de neuitat.
Daniel BIRLIGA
•Revelion la "El Paso", strada "Cuza Voda"nr.25
Septembrie 2000 a reprezentat o noua etapa in viata restaurantului El Paso. A fost abandonat stilul mexican in favoarea celui european, bucatele de peste ocean facand loc celor 21 de feluri de