Din toamna, cand se vor intoarce din vacanta, cei aproape 1.200 de studenti de la Agronomie, cazati in caminele din campusul universitar, isi vor putea gati mancarea chiar la cateva camere distanta de locul in care sunt gazduiti. Conducerea Universitatii intentioneaza amenajarea pe fiecare palier al celor patru camine a cate unui punct de preparare a hranei, in vechile oficii de cate doua locuri de cazare. Este vorba, dupa cum a relatat prorectorul cu strategia universitara si activitatea economico-administrativa al USAMV, Octavian Oprean, de o serie de lucrari de igienizare a vechilor oficii, precum si dotarea acestora cu plite electrice, chiuvete, frigidere etc. "Nu pot estima inca valoarea investitiei, insa ce pot sa promit este ca, din toamna, studentii nostri vor avea bucatarii in camin", a declarat prorectorul Oprean. Ramanand in zona caminelor studentesti din Agronomie, prorectorul a precizat ca, in vacanta de vara, dupa obisnuitele igienizari si reparatii curente, acestea vor fi utilizate in regim hotelier, contra unor tarife de 30 mii lei pe zi pentru studentii proprii ramasi in Iasi si, respectiv, de 200 mii lei pe zi pentru externi.
(D.P.)
Din toamna, cand se vor intoarce din vacanta, cei aproape 1.200 de studenti de la Agronomie, cazati in caminele din campusul universitar, isi vor putea gati mancarea chiar la cateva camere distanta de locul in care sunt gazduiti. Conducerea Universitatii intentioneaza amenajarea pe fiecare palier al celor patru camine a cate unui punct de preparare a hranei, in vechile oficii de cate doua locuri de cazare. Este vorba, dupa cum a relatat prorectorul cu strategia universitara si activitatea economico-administrativa al USAMV, Octavian Oprean, de o serie de lucrari de igienizare a vechilor oficii, precum si dotarea acestora cu plite electrice, chiuvete, frigidere etc. "Nu pot estima inca valoarea investitie