Nu intotdeauna, atunci când vrem sa mâncam, avem timpul necesar pentru o masa copioasa, cu doua-trei feluri de mâncare. Ca alternativa, exista fast-food-urile, cu oferta lor pentru un prânz luat „pe fuga“, dar daca nici aceasta varianta nu va multumeste, puteti alege un local precum Time Out, clatitarie & pizzerie. Time Out si-a facut un „nume“ printre clientii acestui gen de localuri din Craiova, nu pentru pizza, cât mai ales pentru clatitele servite. Insa, pentru prima vizita, dat fiind ca nu aveam dispozitie pentru clatite, am ales sa incerc pizza care se serveste aici. Pentru clatite, urmeaza sa fac o noua vizita. Asadar, o data intrata, nu am putut sa nu remarc faptul ca localul, desi nepretentios (nu ca asta ar fi un lucru rau), are o tematica: timpul. Dovada stau nenumaratele ceasuri de pe pereti, in forme si culori diverse, a caror menire nu poate fi decât aceea de a le aminti clientilor ca mai au sau, dupa caz, nu mai au timp liber (in engleza - Time Out, adica exact numele localului craiovean). Atmosfera nu este punctul forte al localului, destul de „rece“ (pentru cei mai frigurosi chiar si la propriu), dar in ton cu alte restaurante (desi acest cuvânt e oarecum exagerat) de acest gen: mobiler metalic, pereti albi („impodobiti“ cu ceasurile de care aminteam mai sus), muzica moderna, adica genul de local unde te duci sa manânci, nu in mare graba, dar nici pe indelete. O surpriza placuta a fost sa descopar ca, in acest local, personalul este adept al aromaterapiei, adica genul de oameni care gasesc o placere deosebita in mirosul (relaxant, de altfel) degajat de betisoarele parfumate. Pizza de la Time Out, desi, repet, cei mai multi mi-au laudat clatitele de aici (de toate felurile, chiar nu-mi imaginam ca exista atât de multe tipuri de umpluturi pentru clatite), este foarte buna si, daca te grabesti, nu trebuie sa numeri nerabdator minutele pâna când iti este