Curatenia de Paste se face nu numai in casele craiovenilor, ci si in localurile din Banie. In spatiul binecunoscut de clientii fideli, dar cu un mobilier nou si un aer de „prospetime“, restaurantul Lord's asteapta clientii mai vechi si mai noi sa-i calce pragul. Mâncarea de la Lord's a fost intotdeauna apreciata de clientii care au facut din localul craiovean a doua casa. Pâna de curând, pentru mine acest local era locul unde intotdeauna puteai sa servesti un frappe delicios. De data aceasta, dupa o perioada lunga in care am „neglijat“ restaurantul, am revenit cu intentia declarata de a gusta din preparatele incluse in meniu. Desi suntem in Saptamâna Patimilor, m-am vazut nevoita sa „ignor“ traditia, desi in meniu sunt incluse destule mâncaruri de post, suficiente pentru o masa copioasa: supa-crema de ciuperci cu crutoane, salate de diferite feluri, paste... Mai mult decât atât, m-am ambitionat sa incerc ciorba de vacuta cu smântâna, numai pentru simplul motiv de a vedea daca bucatarului de la Lord's ii reuseste mai bine decât mie. Dupa prima inghititura m-am vazut nevoita sa recunosc ca e delicioasa, desi nici a mea nu e mai prejos, chiar daca eu nu adaug intotdeauna smântâna (desi de-acum o s-o fac, pentru ca gustul, asa cum spune o reclama „este mai... bogat“). Am avut insa rezerve sa dau acelasi „verdict“ si muschiuletului oltenesc, un soi de rulou cu sunca putin impanata, insotit de o garnitura de cartofi gratinati si o salata de varza alba. Si asta nu pentru ca ingredientele nu ar fi delicioase, ci pentru ca mi s-a parut putin cam uscat, deloc suculent. Nu am rezistat tentatiei si, desi cele doua feluri de mai-nainte sunt mai mult decât suficiente pentru un stomac (chiar si gol), am incercat si salata irlandeza, un amestec de ton, sunca, oua fierte, rosii, castraveti, varza, maioneza si altele... Mi s-a parut (pentru a nu stiu câta oara) ca m-am grabit când am