Buturel afumat in dungi
- reteta penala cu garnitura de vama -
• se dedica domnului Eugen Butur, fost sef al Directiei Regionale Vamale Iasi
Se ia buturul, se cantareste, apoi se indeparteaza functia. Se spala bine, cu furtunul, orice urma de jeg sau de cardasie de uz intern. Se lasa la fezandat cateva saptamani, apoi se curata pielea de securist si se infasoara bine intr-un dosar penal.
Se baga la parchet, timp in care se adauga noi probe la dosar. Pentru o fragezire mai buna, se curata orice urma de timofturi si de sereiala. Se inabusa bine in suc propriu si se mareste temperatura dosarului.
Se stropeste cu sos frenkel si se condimenteaza cu piper canadian, marca "Video Isari". Se adauga in continuare asemenea condimente, in timp ce se cantareste exact garnitura de case, conturi, bijuterii, automobile s.a.m.d., cautandu-se bine si desprinzandu-se corect carnea de pe os, chiar si in partile mai greu accesibile.
Se scoate de la cuptor, se lasa putin sa se raceasca, apoi se transeaza atent, urmarind cu grija delimitarea urmatoarelor portiuni: panzariul pedeserist, sapunarul penelist, timoftul acoperist, contrabanda permanentista, favorizarea infractionista, traficul protejist, mita mafiotista.
In timpul transarii, se indeparteaza cu grija ultimele urme de fiere securista. Apoi se pune la afumat, in curte de apel, la foc de judecator iute. La final, se rade mustata si se depoziteaza la rece, la loc intunecos si aglomerat, minimum 5 ani.
La anu` si la mai multi ani!
Buturel afumat in dungi
- reteta penala cu garnitura de vama -
• se dedica domnului Eugen Butur, fost sef al Directiei Regionale Vamale Iasi
Se ia buturul, se cantareste, apoi se indeparteaza functia. Se spala bine, cu furtunul, orice urma de jeg sau de cardasie de uz intern. Se lasa la fezan