Publicarea in presa a listei complete a numelor celor 29 de parlamentari ale caror dosare au ajuns la CNSAS a starnit o noua furtuna in politica romaneasca. Conform unui articol din presa centrala, cei noua demnitari care au dosare de retea, adica de posibili informatori, sunt Mona Musca (deputat PNL), Gyorgy Frunda (senator UDMR), Cristian Radulescu (deputat PD), Sogor Csaba (senator UDMR), Liviu Campanu (deputat PNL), Radu Terinte (senator PC), Gheorghe Dragomir (deputat PNL), Ion Mocioalca (deputat PSD), Dan Constantin Mocanescu (deputat independent, demisionat din PRM), Gheorghe Firczak (deputat minoritatea ruteana).
Daca numele catorva dintre ei (Musca, Frunda, Radulescu, Sogor) circulau in mass-media de mai multe zile, restul sunt pentru prima data nominalizati. Purtatorul de cuvant al Colegiului, Cazimir Ionescu, a refuzat sa confirme exactitatea informatiilor, insa faptul ca in institutie s-a declansat o ancheta interna pentru descoperirea celui care a oferit lista spre publicare sprijina veridicitatea stirii de presa. In afara de Mona Musca, niciunul dintrei cei de pe lista nu a recunoscut ca ar fi colaborat cu Securitatea.
"Este un accident. Numele meu nu are ce sa caute pe acea lista", a spus deputatul Ion Mocioalca afirmand ca nu a avut niciodata de-a face cu Securitatea. O pozitie similara a avut si Dan Mocanescu care s-a declarat socat de aparitia numelui sau in aceasta afacere. "M-au sunat toti prietenii sa ma intrebe ce s-a intamplat si nu pot sa nu ma gandesc ca, poate ca sunt unii dintre ei care se gandesc, ca poate eu i-am turnat in anii tineretii", a adaugat Mocanescu. Radu Terinte, senator PC, si Liviu Campanu, deputat PNL, au spus ca au fost contactati de Securitate pentru a da informatii despre studentii arabi cu care erau colegi la Facultatea de Medicina, insa Terinte nu stia nimic despre ei, iar Campanu a refuzat in doua randuri c