La sfarsitul lunii iulie, politistii de proximitate de la Sectia II Politie au facut o prima evaluare a Proiectului Salut vecine, ce are ca obiectiv principal cunoasterea vecinilor de bloc. Consecinta pozitiva a implementarii acestui proiect a fost scaderea cu aproximativ 30 la suta a infractionalitatii si a sesizarilor facute politiei. In acest sens, politistii au constatat ca in blocurile 482 D si E, de pe strada Rediu Tatar, in zona Titu Maiorescu, blocurile 401-408 de pe strada Luca Arbore si blocurile CL4-CL6 din zona Billa, oamenii au inceput sa isi cunoasca mai bine vecinii si sa comunice mai des. De asemenea, ei reusesc sa solutioneze majoritatea problemelor cu care se confrunta.
Proiectul va continua pana in luna octombrie. Politistii spera ca acesta va fi implementat in toate zonele orasului. "Proiectul va continua pana in luna octombrie. Apoi va fi facuta o evaluare finala. Daca rezultatele sunt pozitive, speram sa fie implementat in tot orasul. Oricum, pentru un asemenea proiect sunt necesare macar patru luni, pentru ca doar in timp politistul reuseste sa ii cunoasca pe toti locatarii blocurilor de care trebuie sa se ocupe", a declarat agent sef principal Vasile Topor, politist de proximitate de la Sectia II Politie.
La sfarsitul lunii iulie, politistii de proximitate de la Sectia II Politie au facut o prima evaluare a Proiectului Salut vecine, ce are ca obiectiv principal cunoasterea vecinilor de bloc. Consecinta pozitiva a implementarii acestui proiect a fost scaderea cu aproximativ 30 la suta a infractionalitatii si a sesizarilor facute politiei. In acest sens, politistii au constatat ca in blocurile 482 D si E, de pe strada Rediu Tatar, in zona Titu Maiorescu, blocurile 401-408 de pe strada Luca Arbore si blocurile CL4-CL6 din zona Billa, oamenii au inceput sa isi cunoasca mai bine vecinii si sa comunice ma