Referendumul organizat la Snagov pentru transformarea islazului comunal in teren intravilan, numai bun de construit viloaie, ascunde o capcana ce se poate contura intr-un nou tun imobiliar de proportii. Locuitorilor comunei Snagov li s-a spus initial ca vor ceda islazul de 56 de hectare pentru construirea unei piste de Formula 3 si a unui mare complex comercial, ceea ce le-ar fi asigurat locuri de munca, insa la referendum li s-a cerut sa voteze altceva.
Surprinzator, in ciuda interesului manifestat de zeci de jurnalisti si a acoperirii mediatice fara precedent, nimeni nu a observat ca pe formularul de referendum locuitorii din Snagov nu au fost intrebati daca sunt de acord cu folosirea islazului comunal pentru construirea unui circuit de Formula 3. In schimb, ei au fost invitati sa raspunda cu "DA" sau "NU" la alta intrebare: "Sunteti de acord cu schimbarea categoriei de folosinta a unei suprafete de 56 ha din islazul comunal in categoria de folosinta curti-constructii?".
Cu alte cuvinte, nici o referire la mult promisul circuit de Formula 3, ci mai degraba la o posibila afacere imobiliara. Intrebarea, ticluita cu grija, nu a mai continut nimic care sa sugereze macar faptul ca edilii locali isi vor respecta promisiunea si vor urmari ca pe cele 56 de hectare sa se ridice pista, hotelurile si magazinele mult promise. Viceprimarul Matei Florin confirma aceasta temere.
Integral in Romania libera Referendumul organizat la Snagov pentru transformarea islazului comunal in teren intravilan, numai bun de construit viloaie, ascunde o capcana ce se poate contura intr-un nou tun imobiliar de proportii. Locuitorilor comunei Snagov li s-a spus initial ca vor ceda islazul de 56 de hectare pentru construirea unei piste de Formula 3 si a unui mare complex comercial, ceea ce le-ar fi asigurat locuri de munca, insa la referendum li s-a cerut sa voteze altc