Pe o piata a hotelurilor de patru stele in care clientul corporate face legea in proportie de 80%, iar tarifele se invart in jurul a peste 300 de euro/noapte, Daniel Ben-Yehuda, General Manager (GM) Ramada Plaza Bucharest, mizeaza pe o alta carte: “good value for money”.
Acesta enunta ca deja a pierdut o luna buna (februarie), activa, din punct de vedere al turismului de afaceri, insa estimeaza un grad de ocupare mediu de 57-60% in acest an.
“Vrem sa oferim cele mai bune produse din piata, o calitate superioara in raport cu preturile practicate. In Bucuresti, preturile de cazare pentru hotelurile de lux sunt foarte ridicate, ajungand la peste 300 de euro/noapte,iar ceea ce vrem noi sa aducem sunt in primul rand preturile prietenoase, in jurul a 200 de euro/noapte”, a declarat pentru Wall-Street Daniel Ben-Yehuda (foto), general manager Ramada Plaza si Best Western Parc Hotel.
Hotelul Ramada Plaza, operational in proportie de 100% incepand cu 2 martie 2008, are o suprafata de 14.000 metri patrati si o capacitate de 300 de camere, reconstruite dupa standardele brandului hotelier, clasificat international la patru stele plus, aceasta fiind cea mai luxoasa gama a hotelurilor de patru stele, atat ca design, cat si functionalitate.
“Ramada Plaza este mai modern, oferim 24h room-service, restaurante superioare, servicii concierge, de conferinte si evenimente speciale, o gama larga de produse in camere - cafea si apa minerala oferite gratuit”, explica Ben-Yehuda. Preturile variaza intre 159 de euro/noapte pentru o camera single, 179 de euro/noapte pentru o camera dubla si 240 de euro/noapte pentru un junior suite, ajungand la 270 de euro/noapte pentru un apartament.
Clasificarea de patru stele plus s-a impus si ca urmare a dimensiunilor camerelor, in medie de 23 metri patrati, hotelurile de cinci stele necesitand un spatiu minim de 26 me