Oferta localurilor din Capitală poate satisface gusturi diverse. De la meniu specific românesc, mâncare italiană sau mexicană, aveţi de unde alege. Sursa: Codrin Prisecaru
Dacă încă nu v-aţi hotărât unde să mâncaţi şi să beţi în noaptea de Revelion, aveţi mai jos câteva exemple de restaurante cu specific, care v-ar putea ajuta măcar să găsiţi meniul ce vi s-ar potrivi. Oricum ar fi, sarmalele sunt la rang înalt şi nu lipsesc din nicio farfurie.
LA JARIŞTEA.Kera Caliţa îşi aşteaptă oaspeţii, ca în fiecare an, cu bucate alese, vin din belşug şi multă voie bună, cu snoavele şi legendele de rigoare. Preţul de pornire este de 850 de lei de persoană, iar meniul combină cu voioşie specialităţi franţuzeşti cu bucate tradiţionale româneşti. Aşa dar, pregătiţi-vă papilele gustative pentru piftie de bibilică, foisgras de Alsacia, iepure şi curmale ruladă, limbă de viţel, caş aromat sau pateuri cu fructe de mare, tobe şi caltaboşuri, dar şi chefal copt în pesmet şi fistic cu sos de izmă creaţă, urmate de muşchiuleţ de porc cu mămăligă şi mujdei, murături şi verdeţuri. Vă vor cânta Taraful Eternei Reîntoarceri, Nelu Ploieşteanu şi Maria Cârneci, iar bucatele vor fi stropite cu vinuri şi tării alese de însăşi Kera, după cum cere meniul. Rezervări se fac la numărul de telefon 021.335.33.38, iar locanta o găsiţi pe str. George Georgescu, nr. 50-52.
LA MAMA. În restaurantele cu mâncare „ca la mama acasă“, Revelionul 2009 vine cu bucate neaoşe. Şunculiţă afumată, babic, pastramă, brânză frecată cu ceapă şi usturoi, jumări, lebăr şi tobă. Nu vor lipsi piftia, grătarul, iar sărmăluţele vin fierbinţi, cu smântână şi mămăligă, chiar în buza lui 2009. Anul Nou va fi stropit cu şampanie, însă nu lipseşte băutura, că e fără limită de consumaţie. Şi ca să meargă dansul până devreme, vă energizaţi cu grătare şi desert. Tot festinul costă 400 de lei de pers