Restaurantul Monte Carlos• La inaugurarea restaurantului au participat invitati atat din partea familiei si prietenilor celor doi asociati, Irina Barnovanu si George Cosmovici, cat si reprezentanti ai mediului universitar si medical
Peste 35 de persoane s-au adunat sambata seara pentru a sarbatori redeschiderea restaurantului Monte Carlo`s din zona Copoului.
La inaugurarea restaurantului au participat invitati atat din partea familiei si prietenilor celor doi asociati, Irina Barnovanu si George Cosmovici, cat si reprezentanti ai mediului universitar si medical. "Am renovat localul, dar am pastrat din vechiul stil precum obiectele clasice si cele vechi, care se preteaza la stilul casei si la zona Copoului. Pentru sambata am invitat prieteni, familia, reprezentanti ai mediului universitar, medical si nu numai. Tot sambata a avut loc si sfintirea localului", a declarat Irina Barnovanu, unul dintre asociatii restaurantului. Iesenii care doresc sa calce din nou pragul restaurantului o vor putea face inca din aceasta dimineata. Localul este deschis publicului fumator, acesta avand la dispozitie un meniu international. "Nu avem specific, meniul este unul international. Specialitatea casei este mustatile cazacului, un rulou din carne de vita umplut cu spaghetti", a mai explicat Irina Barnovanu. Monte Carloas este deschis incepand cu orele noua ale diminetii si pana la ultimul client. Proprietarii restaurantului promit organizarea unor seri speciale, tematice, precum o seara ruseasca sau una spaniola. In cadrul acestor evenimente, iesenii vor avea la dispozitie meniuri si muzica specifica. Cei care doresc sa serveasca micul dejun la restaurantul Monte Carlo's vor avea la dispozitie, la un pret avantajos, cinci sau sase optiuni, la fiecare fiind incluse cafea, suc si paine. Capacitatea localului este de maxim 60 de locuri, iar cei care doresc pot