A fost nevoit să înveţe să gătească deoarece mama lui era plecată în concediu şi de atunci a descoperit cât de plăcut este să-şi satisfacă poftele după placul lui. Profil
Născut - 15 septembrie 1967, la Anina
Educaţie - Facultatea de Drept „ Constantin Brâncuşi”, Şcoala de Agenţi de Poliţie
Experienţă - Lucrează de 15 ani în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie la Serviciul de Investigaţii Criminale
Familie - Căsătorit, două fete
Agentul şef Daniel Pupăzan s-a reîntors recent din Ungaria cu un premiu. Împreună cu alţi doi colegi, Mircea Cherteş şi Ion Gâdea, au reprezentat Inspectoratul de Poliţie la o competiţie culinară. Au gătit sarmale în foi de viţă şi au câştigat locul I, dar şi marele premiu, trofeul pus la bătaie de organizatorii unguri.
Daniel s-a familiarizat cu bucătăria când era în liceu. De voie, de nevoie, el a trebuit să înveţe să gătească. „Părinţii mei au plecat în concediu. Am rămas singur şi fără mâncare la un anumit moment. Nu am avut ce să fac şi a trebuit să mă descurc. Am adunat câţiva prieteni şi am făcut pilaf cu carne. A ieşit foarte bun, am mâncat tot. Am luat reţeta din cartea de bucate. După ce a venit mama acasă, am început să stau pe lângă ea. Am furat tot ce se putea fura din secretele bucătăriei. De la soţia unui fost coleg, Simona, am furat secretul sarmalelor în foi de viţă. Anul trecut am învăţat cum se prepară. Împreună cu colegii ieşim periodic la iarbă verde şi gătim noi, bărbaţii. Suntem o familie şi ne ajutăm unii pe alţii. Prin aceste ieşiri ne-am apropiat şi familiile”, a spus agentul şef de la Investigaţii Criminale.
Cu „Polonicul Magic“ bate tot
Daniel Pupăzan şi colegii săi au mai câştigat un concurs culinar în luna mai a acestui an. „Ca la mama acasă” este o întrecere în ale gătitului pusă la cale de poliţişti. „Echipa no