Gina Pistol a lăsat cluburile de fiţe din Bucureşti şi a muncit la o pensiune, pentru ca o familie nevoiaşă să poată merge în concediu. Neasemuitele ei aventuri le puteţi urmări la Pro TV, în emisiunea „Serviţi, vă rog!”.
Despre cum s-a descurcat la treburile gospo dă reşti, în cele cinci zile de corvoadă, ne-a povestit chiar Gina, copleşită de sarcinile dificile pe care a trebuit să le ducă la bun sfârşit. „A fost un fel de purgatoriu. Am strâns mizeria de la animale, le-am dat de mâncare, le-am dat apă, am gătit, am fost până şi ajutor de bucătar, am făcut curat, am servit clienţii.”
Vedeta crede că s-a descurcat destul de bine graţie experienţei căpătate în timpul vacanţelor la bunici. Bucătăria i-a dat însă de furcă.
„Abia strângeam farfuriile de pe masă, şi clienţii reveneau şi ne cereau tot felul de lucruri, de multe ori taman ceea ce nu aveam noi în cămară. În plus, eu gătesc, dar obişnuiesc să prepar lucruri mai simple, pentru 2-3 persoane, nu pentru 16! Nu ştiam ce cantităţi să pun pentru 16 persoane sau cât durează «operaţiunea»”, a completat blondina.
ÎN GRAJD
Cea mai murdară sarcină
Deşi a fost avertizată de Cătălin Moroşanu că o aşteaptă iadul pe pământ, Gina Pistol nu a simţit acest lucru decât în momentul confruntării cu porcii. „Cea mai murdară sarcină a fost să fac curăţenie la porci. Oricum, sunt nişte porcuşori isteţi, dar răi, care voiau să muşte din orice. Mi-a fost foarte greu să mă descurc cu ei, pentru că îmi muşcau lopata.”
VINERI-SÂMBĂTĂ, 20.30, PRO TV