PREMIERĂ. Din mai, românii vor putea mânca la 50 de metri, cocoţaţi de o macara cu platformă.
Amatorii de senzaţii tari vor putea pot mânca la înălţime, în aer. Mai exact, pot lua micul dejun, prânzul sau cina la peste 40 de metri înălţime de la pământ. Echipa Dinner in the Sky a adus în România în premieră acest concept şi le oferă doritorilor ocazia să mănânce pe o platformă lungă de 9 metri şi lată de cinci metri.
În două ore, firma montează macaraua care susţine „salonul”. Va fi o masă „cu greutate”, mai exact 5 tone goală şi chiar 7 tone când e încărcată cu bunătăţuri şi alte elemente pentru decor şi siguranţă, ca să încânte meseanul.
Numărul invitaţilor poate ajunge la 22. Prinşi într-o centură de siguranţă în patru puncte, mesenii pot admira peisajul prin rotirea scaunului la 180 de grade, iar servirea poate fi făcută de maximum cinci ospătari.
România este printre codaşele
Europei în lansarea acestui concept „Dinner in the Sky este un eveniment care poate fi ţinut oriunde, teren de golf, spaţiu public, castel, podgorie, monument istoric, atâta timp cât există o suprafaţă de aproximativ 500 metri pătraţi care poate fi securizată”, susţin organizatorii. La cerere, se pot monta lumini, poţi avea încălzire, muzică sau televiziune.
Proiectul „Dinner in the Sky” a fost lansat în urmă cu patru ani şi este prezent în aproape 30 ţări, printre care Statele Unite, Canada, Australia, Ucraina sau Africa de Sud. România se află printre ultimele ţări europene în care se lansează acest concept.
Tot la înălţime pot avea loc şi întâlniri, concerte, prezentări de modă sau conferinţe. „Meeting in the Sky” poate ridica spre cer până la 30 de persoane prinse cu centuri de siguranţă în scaun de avion, plus cinci oameni pentru personal, orator, muzician sau entertainer.
Cei car