Se ia pasiunea pentru gătit, se amestecă bine cu un cont de email pe google şi se presară pe o platformă blogspot. După câteva luni de copt reţete cu entuziasm iese Teo’s Kitchen, cel mai bun blog culinar din România, la Roblogfest 2010. Aţi răsfoit adesea cartea de bucate virtuală şi aţi mâncat, de exemplu, conopida cu maioneză a Teodorei Rogobete. Bloggeriţa de 25 de ani din Cluj este specialistă în ciorbă de burtă şi dependentă de cheesecake.
Ceea ce nu ştiţi despre tânăra care vă împărtăşeşte secrete în bucătărie este că nu are nici un fel de studii în domeniu, este căsătorită cu Daniel şi au împreună un băieţel, Luca, de un an şi jumătate. “Spre deosebire de noi toţi, Luca nu este un gurmand şi ne luptăm cu el pentru fiecare linguriţă de mâncare”, povesteşte Teo despre băieţelul ei, adăugând că “viaţa de gospodină, bloggeriţă şi mamică nu e chiar uşoară”.
Google te conduce la “zeama” lui Teo
Teo şi-a deschis blogul culinar în septembrie 2007 din simpla dorinţă de a-şi purta reţetarul oriunde. “Mereu am crezut că un blog trebuie să aibă ca subiect ceva foarte aproape de sufletul tău. Până la gătit, nu am considerat că vreo pasiune trecătoare de-ale mele merită bloggerită”, spune Teo, mărturisind că nu şi-a propus să aibă un blog de succes, deşi privea cu admiraţie la cei care reuşiseră asta. Prietenul ei cel mai bun este acum Google, care îi aduce cei mai mulţi vizitatori. Cauţi cum se face o zeamă sau o reţetă de paste, mirosul te duce la Teo’s Kitchen. SUMARUL ARTICOLULUI Bucătăria lui Teo, cel mai gustos blogMeniul de Paşte, recomandat de Teo...Meniul de Paşte, recomandat de Teo...
“Promovarea blogului o facem în echipă. Soţul meu se ocupă de partea de optimizare, iar eu am încercat să dau reţetelor o formă cât mai prietenoasă şi personală, aşa că blogul s-a promovat natural, prin viu grai cum ar veni, pe sistemul stii blogul ăla cu reţete