Un nou restaurant cu specific mexican si-a deschis portile la Iasi. Aromele puternice ale Americii Latine atrag clientii inca din primele clipe, iar gustul inconfundabil de Tequila ii primeste cu bratele deschise. "Am ales sa deschid un restaurant cu specific mexican, pentru ca, dupa ce am trait in California 20 ani, acolo unde dai peste bucataria mexicana la fiecare colt de strada, nu am gasit acest produs si pe piata ieseana. Majoritatea retetelor imi apartin, dar, bineinteles, avem si specialitati ale casei. Personalul cu care lucrez este foarte bine instruit si cunosc bine produsele, pe care le prezinta in acelasi mod. In meniu puteti gasi majoritatea specialitatilor culinare mexicane, de la chilli, nachos, tacos, precum si o multitudine de cocktailuri si margueritas, care sunt facute special, cu fructe sau fara fructe, in functie de preferinte, precum deserturi. Sper sa gasiti la noi aceeasi dragoste pe care o am si eu pentru bucataria mexicana", a explicat Andreea Branisteanu, managerul restaurantului El Camino din Iasi.
Un nou restaurant cu specific mexican si-a deschis portile la Iasi. Aromele puternice ale Americii Latine atrag clientii inca din primele clipe, iar gustul inconfundabil de Tequila ii primeste cu bratele deschise. "Am ales sa deschid un restaurant cu specific mexican, pentru ca, dupa ce am trait in California 20 ani, acolo unde dai peste bucataria mexicana la fiecare colt de strada, nu am gasit acest produs si pe piata ieseana. Majoritatea retetelor imi apartin, dar, bineinteles, avem si specialitati ale casei. Personalul cu care lucrez este foarte bine instruit si cunosc bine produsele, pe care le prezinta in acelasi mod. In meniu puteti gasi majoritatea specialitatilor culinare mexicane, de la chilli, nachos, tacos, precum si o multitudine de cocktailuri si margueritas, care sunt facute special, cu fructe sau fara fructe, in f