14 producători şi 10 meşteri populari vor fi prezenţi, de mâine până duminică, la Târgul de produse tradiţionale şi ecologice din Maramu’, în curtea Muzeului Municipiului Bucureşti - Palatul Şuţu.
Deschis de la 9.00 la 18.00, târgul organizat de Asociaţia de Produse Tradiţionale şi Ecologice din Maramureş reuneşte producători de brânză, ceapă roşie, horincă, pâine, cartofi, cozonac, produse din lapte de oaie şi ciocolată de casă, toţi certificaţi de organizatori.
În plus, vă puteţi delecta cu şunculiţe, cârnaţi picanţi, slăninuţă fiartă, brânzeturi pentru cei mai selectivi consumatori si multe alte bunătăţi, iar pentru desert vă propunem faimoasele plăcinte de Maramureş, foi cu mere, prăjitura caramel, cu nucă de cocos, doboş, salam de biscuiţi, prăjitură cu mac.
Produsele din carne sunt tradiţionale, nu conţin aditivi alimentari, nu contin polifosfaţi, nu sunt injectate.
Maramureşenii au fost primii care au organizat în 2008 târguri care promovează produsele tradiţionale şi ecologice româneşti. De atunci ei se dedică neîncetat calităţii înalte a produselor şi susţin informarea publicului despre ceea ce înseamnă bucate ecologice, tradiţionale, sănătoase şi gustoase, potrivit organizatorilor.