Ingrediente: Pentru aluat:
1/2 kg faina
o jumatate de drojdie proaspata
sare
apa
Pentru umplutura :
varza murata cam 1/2 kg
cartofi 5 bucati mijlocii
sare si piper macinat
ulei pentru calit varza
Preparare:
Dizolvam drojdia intr-un pic de apa calduta, punem de plamadeala, apoi framantam adugand inca un pic de apa si obtinem un aluat nu prea tare.
Lasam la dospit . Intre timp curatam cartofii ,ii taiem si ii punem la fiert.
Varza o spalam intr-o apa , o stoarcem si o punem la calit pe un pic de ulei.
O codimentam cu sare si piper.
Cand cartofii sunt fierti ii strecuram, ii zdrobim si ii amestecam cu varza ,se mai adauga daca e necesar sare si piper.
Rupem din aluatul dospit bucati de marimea unei mandarine , o presam cu mana un pic si in mijloc asezam umplutura de cartofi si varza. Tragem aluatul peste umplutura si intindem o foaie nici prea groasa nici prea subtire. Se coace in tigaia unsa cu putin ulei.
Sursa: reteteculinare.ro
Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Ingrediente: Pentru aluat:
1/2 kg faina
o jumatate de drojdie proaspata
sare
apa
Pentru umplutura :
varza murata cam 1/2 kg
cartofi 5 bucati mijlocii
sare si piper macinat
ulei pentru calit varza
Preparare:
Dizolvam drojdia intr-un pic de apa calduta, punem de plamadeala, apoi framantam adugand inca un pic de apa si obtinem un aluat nu prea tare.
Lasam la dospit . Intre timp curatam cartofi