Timp de nouă zile (în perioada 14-22 mai) Vinul.ro organizează proiectul "Primăvara în Rose”, ocazie cu care mai multe terase din Capitală (Caffe Tabiet, Margo, Charme şi Maccheroni) "vor purta culoarea roz”. La eveniment se pot înscrie vinuri şi spumante rose ce vor fi vândute atât la pahar, cât şi la sticlă, iar în localurile respective clienţii vor afla, de la specialişti, ce meniuri speciale se pot "asorta” cu aceste vinuri.
La prima ediţie vor fi prezenţi producători, dar şi importatori, precum Cramele Recaş (podgorie care, pe lângă multe vinuri de top, au creat cel mai bun sortiment de vin alb din lume, un vin campion, care a câştigat, în luna martie a acestui an, la Paris, Trofeul Vinalies Internationales 2011), Crama Oprişor, Lerida etc.
Scopul organizării proiectului "Primăvara în Rose”, spun organizatorii, este acela de "a educa pe consumatorul de vin, dar şi de a-l informa cu privire la aceast produs”, evenimentul fiind primul de acest gen organizat la noi în ţară.
Timp de nouă zile (în perioada 14-22 mai) Vinul.ro organizează proiectul "Primăvara în Rose”, ocazie cu care mai multe terase din Capitală (Caffe Tabiet, Margo, Charme şi Maccheroni) "vor purta culoarea roz”. La eveniment se pot înscrie vinuri şi spumante rose ce vor fi vândute atât la pahar, cât şi la sticlă, iar în localurile respective clienţii vor afla, de la specialişti, ce meniuri speciale se pot "asorta” cu aceste vinuri.
La prima ediţie vor fi prezenţi producători, dar şi importatori, precum Cramele Recaş (podgorie care, pe lângă multe vinuri de top, au creat cel mai bun sortiment de vin alb din lume, un vin campion, care a câştigat, în luna martie a acestui an, la Paris, Trofeul Vinalies Internationales 2011), Crama Oprişor, Lerida etc.
Scopul organizării proiectului "Primăvara în Rose”, spun organizatorii, este acela de "a educa pe