Proprietarii societăţii Tel Drum SA sunt Liviu Dragnea şi oamenii lui, spun în cor teleormănenii. \"N-am nicio legătură cu această firmă\", zice baronul de Teleorman. Sursa: RĂZVAN VĂLCĂNEANȚU
Pe hârtie, încă din 2004, societatea Tel Drum nu are acţiuni nominative, nu are acţionari persoane fizice, juridice sau tip listă şi toate cele aproape un milion de acţiuni sunt "la purtător". Neavând un titular, pachetul de acţiuni poate fi asumat, la nevoie, de oricine îl are asupra sa. Liviu Dragnea ştie că, deşi intrat în folclor, adevărul umblă cu capul spart dacă nu poate fi probat în instanţă şi că adevărul juridic este altul decât ceea ce unora li se poate părea o evidenţă. Şi baronul de Teleorman s-a străduit să nu aibă, în acte, nici o legătură cu fosta firmă a Consiliului Judeţean Teleorman, intrată în proprietatea unei grupări de oameni pe care o controlează. Însă nici o crimă nu este perfectă.
Are 95% din acţiuni
"Evenimentul zilei" probează astăzi că, în ciuda securizării afacerii Tel Drum prin metoda legală a acţiunilor la purtător, veriga slabă în cazul lui Liviu Dragnea nu sunt acţiunile, ci hotelul din Turnu Măgurele, aflat ani de zile în proprietatea firmei "Hotel Turris" SA, unde soţia sa, Bombonica Dragnea, are peste 95% din acţiuni.
Potrivit istoricului firmei Tel Drum de la Registrul Comerţului, din noiembrie 2002 până în februarie 2007, adică patru ani şi jumătate, hotelul familiei Dragnea a fost închiriat şi a intrat în "fondul de comerţ" al Tel Drum, care a desfăşurat în această perioadă activităţi comerciale secundare specifice (hoteluri cu restaurant).
Practic, Tel Drum a lucrat, aşa cum s-a priceput, pentru prosperitatea familiei Dragnea. Din 2005, acelaşi hotel găzduieşte şi sediul Radio Sud, proprietate a firmei Tel Drum.
START. Hotelul Turris din Turnu Măgurele, locul