Modulul tactic 4-1-4-1 în care tricolorii au început primul meci de pe Naţional Arena s-a transformat în multe momente ale jocului în 4-2-3-1, cu Lazăr trecând alături de Bourceanu la închidere. Cuplul Chiricheş - Goian nu a avut mari probleme în faţa lui Benzema sau Ribery şi, poate deloc surprinzător pentru cei care îşi mai aduc aminte partida cu Olanda din preliminariile pentru Euro 2008, fundaşul lui Rangers a fost cheia la toate fazele fixe ale naţionalei lui Piţurcă.
Tătăruşanu: Nu a avut deloc emoţii, chiar dacă oamenii din faţa sa nu apucaseră să joace decât jumătate de meci împreună.
Lunchin: Intrat conjunctural în locul accidentatului Săpunaru, proaspătul dinamovist nu a părut să aibă deloc teamă de celebrii săi adversari. L-a luat tare din start pe Ribery, omul său direct, şi a blocat o tentativă de centrare a lui Evra. Pe faza ofensivă, nu a urcat mai deloc, aici fiind şi diferenţa dintre el şi Săpunaru.
Chiricheş: A avut cea mai grea misiune, întrucât cei mai buni oameni ai Franţei, Karim Benzema şi Frank Ribery, au fost mai mereu în zona lui. S-a dublat excelent cu Goian în marcajul vârfului de la Real Madrid. A făcut cel mai bun meci din carieră, fiind de netrecut!
Goian: A fost surpriza lui Piţurcă la fazele fixe şi putea înscrie în debutul meciului. Toate cornerele României şi loviturile libere au fost executate pe el. La marea sa ocazie de gol l-a păcălit pe Rami, ducându-se în spatele plutonului de jucători din careu, şi a venit nemarcat la bara a doua.
Raţ: Valbuena n-a reuşit să treacă decât o dată de căpitanul tricolorilor. Raţ a avut, în schimb, prea puţine urcări în ofensivă şi a părut să nu se înţeleagă prea bine cu Tănase, colegul de bandă.
Cociş: Unul dintre pariurile pierzătoare ale lui Victor Piţurcă, chiar dacă nu i se poate reproşa că nu s-a dăruit. Puţine realizări pentru un jucător