Frigaruile arata intotdeauna apetisant, iar carnea de porc colorat-rumenita alaturi de legumele gratinate va aduce un plus de savoare. Daca preferati, puteti folosi piept de pui in loc de muschi de porc.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
ciuperci, muschi file porc, zucchini, ardei, dovleac, bostanei, miere
Ingrediente
6 ciuperci
2 ardei grasi rosii sau galbeni taiati cubulete
2 zucchini, taiati gros
6 bostanei injumatatiti
400 g muschi file de porc taiat cubulete
50 ml otet balsamic
50 g mustar boabe
50 ml miere
Mod de preparare
1. Puneti legumele pe frigarui, alternand cu carnea.
2. Amestecati otetul, mustarul si mierea si ungeti frigaruile.
3. Puneti-le timp de 20-30 de minute intr-un cuptor preincalzit, pana ce legumele s-au inmuiat. Stropiti frigaruile o data sau de doua ori cu putin ulei de masline. Asezonati dupa gust. Serviti cu orez sau cuscus.
Sursa: Ecuisine.ro Frigaruile arata intotdeauna apetisant, iar carnea de porc colorat-rumenita alaturi de legumele gratinate va aduce un plus de savoare. Daca preferati, puteti folosi piept de pui in loc de muschi de porc.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
ciuperci, muschi file porc, zucchini, ardei, dovleac, bostanei, miere
Ingrediente
6 ciuperci
2 ardei grasi rosii sau galbeni taiati cubulete
2 zucchini, taiati gros
6 bostanei injumatatiti
400 g muschi file de porc taiat cubulete
50 ml otet balsamic
50 g mustar boabe
50 ml miere
Mod de preparare
1. Puneti legumele pe frigarui, alternand cu carnea.
2. Amestecati otetul, mustarul si mierea si ungeti frigaruile.