Revista presei Ioan Serban, declarat mort in 1995 printr-o sentinta judecatoreasca, s-a plimbat prin trei instante ca sa demonstreze ca este viu. Eroarea a fost indreptata abia in 2011, prin perimarea procesului in care a fost pe punctul de a-si pierde casa. Povestea bucuresteanului Ioan Serban este dea dreptul halucinanta. Pare un SF, dar Serban, ajuns intre timp la respectabila varsta de 80 de ani, povesteste ca a rupt mai multe randuri de incaltari, a irosit bani, timp si nervi alergand prin instante sa-si caute dreptatea. N-a gasit-o.
"In 1995, intr-un proces civil, Judecatoria Sectorului 5 a concluzionat ca as fi murit si, pe motiv ca dosarul nu e de competenta sa teritoriala, mi l-a trimis in judetul in care m-am nascut, in Teleorman. M-am plimbat apoi cativa ani la Alexandria si Videle, eu, mortul-viu, ca sa demonstrez ca traiesc si sa nu-mi pierd casa, dar judecatoriile si-au declinat pe rand competenta si au trimis dosarul inapoi la Bucuresti", povesteste pentru "Evenimentil zilei" barbatul. (Evenimentul Zilei) Revista presei Ioan Serban, declarat mort in 1995 printr-o sentinta judecatoreasca, s-a plimbat prin trei instante ca sa demonstreze ca este viu. Eroarea a fost indreptata abia in 2011, prin perimarea procesului in care a fost pe punctul de a-si pierde casa. Povestea bucuresteanului Ioan Serban este dea dreptul halucinanta. Pare un SF, dar Serban, ajuns intre timp la respectabila varsta de 80 de ani, povesteste ca a rupt mai multe randuri de incaltari, a irosit bani, timp si nervi alergand prin instante sa-si caute dreptatea. N-a gasit-o.
"In 1995, intr-un proces civil, Judecatoria Sectorului 5 a concluzionat ca as fi murit si, pe motiv ca dosarul nu e de competenta sa teritoriala, mi l-a trimis in judetul in care m-am nascut, in Teleorman. M-am plimbat apoi cativa ani la Alexandria si Videle, eu, mortul-viu, ca sa demonstrez c