Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, beneficiază din partea firmei de catering care deserveşte această unitate de un meniu îmbunătăţit cu produse specifice acestor sărbători, cum ar fi sarmale, caltaboş, cozonac, fructe, etc. Acest lucru a devenit un obicei al acestei firme de catering, care ţinând seama de faptul că şi sufletul bolnavilor trebuie să simtă sărbătorile şi în permanenţă să nu ducă lipsă de nimic.
Întotdeauna firma s-a preocupat de acest lucru şi bineînţeles şi anul acesta, cu toate greutăţile zilelor noastre, va fi alături de bolnavi şi le transmite tuturor sănătate grabnică, bucurie şi fericire familiilor lor. Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, beneficiază din partea firmei de catering care deserveşte această unitate de un meniu îmbunătăţit cu produse specifice acestor sărbători, cum ar fi sarmale, caltaboş, cozonac, fructe, etc. Acest lucru a devenit un obicei al acestei firme de catering, care ţinând seama de faptul că şi sufletul bolnavilor trebuie să simtă sărbătorile şi în permanenţă să nu ducă lipsă de nimic.
Întotdeauna firma s-a preocupat de acest lucru şi bineînţeles şi anul acesta, cu toate greutăţile zilelor noastre, va fi alături de bolnavi şi le transmite tuturor sănătate grabnică, bucurie şi fericire familiilor lor.