Un deliciu chiar si pentru cea mai selecta clientela, Rigatoni Panna e Prosciuto, preparata de iscusitii bucatari ai Pizzeriei Italiene Via Margherita din Iasi, reprezinta produsul culinar care poate sa multumeasca toate gusturile. Facuta dupa o noua reteta, adusa din Italia de bucatarul Claudiu Toader, pizza Pollo Italiano a fost printre preferatele iesenilor de aproape 6 luni.
Printre ingredientele folosite pentru prepararea acestui sortiment se numara: rigatoni (paste fainoase din grau dur si ou, umplute cu carne, branza sau ciuperci), smantana dulce, prosciuto crud, parmezan, unt si mozarella. Toate ingredientele sunt naturale, ceea ce face Rigatoni Panna e Prosciuto una dintre alegerile clientilor cu un regim alimentar mai restrictiv. Pastele se fierb cu sare, apoi sunt servite cu parmezan deasupra. Vinul recomandat pentru aceste paste este unul alb: El Emperador Chardonay.
Noua reteta, creata in Italia, este apreciata nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi. Rigatoni Panna e Prosciuto, de 260 grame, poate fi comandat acasa sau la birou de iesenii care locuiesc sau lucreaza in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita ofera clientilor sai cele mai savuroase produse ale artei culinare italiene de la inaugurarea sa, in anul 1993, cand investitori italieni au decis sa aduca traditia gastronomica italiana iesenilor. Pizzeria si-a facut in timp multi clienti fideli, o parte dintre ei angajati ai institutiilor din zona centrala a Iasului. Cel mai vechi ospatar al pizzeriei, Ciprian, a acumulat experienta timp de 9 ani in acest loc si cunoaste deja preferintele in materie de pizza ale mai multor clienti. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si standardul de calitate care a definit-o timp de aproape 20 de