Ofertele pentru all inclusive în Bulgaria ar putea fi limitate la hotelurile de 4 şi 5 stele, conform unei propuneri a Agenţiei pentru Siguranţă Alimentară din Bulgaria, transmite Novinite. Sursa: Feri Predescu
Propunerea urmăreşte să respecte noile reglementări ale Ministerului bulgar al Economiei, Energiei şi Turismului, a declarat şeful Agenţiei pentru Siguranţă Alimentară din Bulgaria, Yordan Voynov.
"Hotelurile de la trei stele în jos trebuie să aibă capacitatea de a asigura un număr de locuri pentru luarea mesei corespondente cu capacitatea de cazare", a explicat Voynov. Potrivit acestuia, dacă, de exemplu, capacitatea hotelului este de 100 de locuri, restaurantul trebuie să aibă capacitatea de a servi 60 de persoane concomitent.
Yordan Voynov a afirmat că experţii Agenţiei pentru Siguranţă Alimentară au descoperit hoteluri cu 1.000 de paturi care aveau restaurante care puteau servi numai 30 de persoane. "Este absolut intolerabil", a declarat oficialul.
În vara anului trecut, aproximativ 300 de hoteluri din Bulgaria au fost amendate pentru servirea unei mese de proastă calitate în pachetele all inclusive.