"Micul dejun il consum in jur de ora 9, inainte sa merg la alergare, aerobic, power plate sau yoga. Daca sunt in vacanta, e posibil ca micul dejun sa devina brunch.
Sincer, acum cativa ani saream adesea peste micul dejun (in jur de ora 12 simteam nevoia sa mananc), insa mi-am impus ca micul dejun sa aiba loc zilnic in viata mea pentru ca e foarte sanatos si am fost sfatuita si de doctorul nutritionist cu care lucrez de 3 ani si care mi-a devenit si prietena", a declarat Valentina pentru foodstory.ro.
"Sunt si o fire sportiva si m-am obisnuit cu un regim alimentar destul de organizat si sanatos; totul e chestie de educatie si, in acest caz, educatia alimentara; Acum organismul meu are nevoie de micul dejun", a explicat ea.
Valentina Pelinel consumă multe fructe şi legume, dar are grijă ca din alimentaţia ei să nu lipsească nici carbohidraţii.
"Micul dejun e simplu pt mine. Consum fie un fruct (de regula fructe de padure), fie un iaurt cu fructe de padure si arareori cereale cu suc de portocale (nu cu lapte) (...) Indiferent cat incerc sa evit carbohidratii, e clar ca sunt sursa incontestabila de energie si nu trebuie eliminati din alimentatia noastra; asa ca important e sa alegem carbohidratii buni (paine integrala,crackersi...) si sa ne asiguram ca din alimentatie nu lipsesc fibrele, pentru a usura digestia", a completat soţia lui Cristi Boureanu.
"Micul dejun il consum in jur de ora 9, inainte sa merg la alergare, aerobic, power plate sau yoga. Daca sunt in vacanta, e posibil ca micul dejun sa devina brunch.
Sincer, acum cativa ani saream adesea peste micul dejun (in jur de ora 12 simteam nevoia sa mananc), insa mi-am impus ca micul dejun sa aiba loc zilnic in viata mea pentru ca e foarte sanatos si am fost sfatuita si de doctorul nutritionist cu care lucrez de 3 ani si care mi-a devenit si prietena", a declarat Valentina p