de C. MIERLUŞCĂ
04 decembrie 2012 00:01
16 vizualizari
A-A+ Două linguri de brânză de vaci şi o lingură de ulei de măsline se amestecă bine, o banană coaptă şi zdrobită, două linguri de grâu proaspăt măcinat, o lingură de seminţe de in măcinate, puţin suc de portocale sau de lămâie. Se poate introduce un fruct sau câteva boabe de struguri sau de zmeură şi una-două linguri nuci pisate, o ţelină rasă mărunt amestecată cu smântână sau maioneză, o sfeclă mică rasă mărunţit, amestecată cu ulei de floarea-soarelui presat la rece sau ulei de măsline şi puţin chimen.
După această masă nu te simţi plin, nu simţi senzaţia de sete care apare după consumul de carne prelucrat termic.
Supă de roşii
Se ia o cană de suc de roşii obţinut proaspăt, trei linguri de ceapă tocată mărunt, două linguri de nuci măcinate, două linguri de smântână, arpagic verde, după gust, puţin pătrunjel, toate tăiate mărunt.. de C. MIERLUŞCĂ
04 decembrie 2012 00:01
16 vizualizari
A-A+ Două linguri de brânză de vaci şi o lingură de ulei de măsline se amestecă bine, o banană coaptă şi zdrobită, două linguri de grâu proaspăt măcinat, o lingură de seminţe de in măcinate, puţin suc de portocale sau de lămâie. Se poate introduce un fruct sau câteva boabe de struguri sau de zmeură şi una-două linguri nuci pisate, o ţelină rasă mărunt amestecată cu smântână sau maioneză, o sfeclă mică rasă mărunţit, amestecată cu ulei de floarea-soarelui presat la rece sau ulei de măsline şi puţin chimen.
După această masă nu te simţi plin, nu simţi senzaţia de sete care apare după consumul de carne prelucrat termic.
Supă de roşii
Se ia o cană de suc de roşii obţinut proaspăt, trei linguri de ceapă tocată mărunt, două linguri de nuci măcinate, două linguri de smântână, arpagic verde, după gust, puţin pătrunjel, toate tăiate mărunt..