Cum sfarsitul anului se apropie cu pasi repezi, managerii restaurantelor si barurilor se intrec in oferte pentru Revelion.
Restaurantul Casa Vanatorului, situat in Parcul Expozitiei – Copou, va asteapta de Revelion in cele doua saloane ale localului. Cine opteaza pentru Salonul Elegant va putea servi la gustarea rece rulada de muschi de porc cu branza de capra, ierburi aromatice si rosii chery, buseuri cu caracatita, andive cu pasta bicolora, terina de gaina cu mantie de aceto balsamic dar si terina de mozzarela cu struguri. Gustarea calda va consta in lup de mare cu sos de sampanie si orez salbatic, iar felul principal este compus din pulpa impanata la cuptor, cu cartofi americani si muraturi asortate. Preturile pentru Salonul Elegant sunt cuprinse intre 250 de lei, pret in care nu intra bautura si 285 de lei cu open bar la apa,suc ,cafea,vin si wiskey.
Cei care vor opta pentru a petrece Revelionul in Salonul Rustic se vor putea bucura de muzica pe toate gusturile. In pauzele dintre gustarea rece, felul principal si desert, DJ-ul va anima atmosfera cu muzica pe care chiar invitatii o pot alege.Meniul serii este acelasi ca si la Salonul Elegant, exceptand gustarea calda.
Dublin Pub de pe Strada Vasile Conta nr.30 - Fundatie va asteapta sa sarbatoriti impreuna trecerea dintre ani. Pretul pentru o singura persoana este de 150 de lei, din care 50 de lei reprezinta bonuri de consumatie la bar si 100 de lei pentru masa si locatie. In meniul acestora puteti regasi somon afumat cu branza Philadelphia, pate de gasca cu pastrama si struguri sau friptura de curcan.
La Hunter's Pub situat in curtea Restaurantului Casa Vanatorului petrecaretii pot servi la gustarea rece preparate cum ar fi piftia de cocos sau rondele de rosii cu branza de capra si file anchois. Lupul de mare cu sos de sampanie va constitui gustarea calda, meniul fiind completat cu p