TIMIȘOARA. Merge la Muntele Athos, ține posturile mari de peste an, al Crăciunului și Paștelui, și spune că vrea să fie mai bun. Este vorba despre unul dintre cei mai colerici parlamentari, Alin Popoviciu de la PDL.
Deși participă la tot felul de evenimente și merge la diverse restaurante, Popoviciu spune că nu gustă mâncare „de dulce”.
Câtă vreme ține Postul Paștelui, meniul deputatului timișean este compus din iahnie de fasole, fasole bătută, ciorbă de fasole fără smântână, castraveți, ardei copt, cartofi prăjiți, paste cu roșii, margarină, pâine cu pate vegetal. Mănânc și fructe de mare, dar fără caracatiță deoarece conține sânge, spune alin Popoviciu.
TIMIȘOARA. Merge la Muntele Athos, ține posturile mari de peste an, al Crăciunului și Paștelui, și spune că vrea să fie mai bun. Este vorba despre unul dintre cei mai colerici parlamentari, Alin Popoviciu de la PDL.
Deși participă la tot felul de evenimente și merge la diverse restaurante, Popoviciu spune că nu gustă mâncare „de dulce”.
Câtă vreme ține Postul Paștelui, meniul deputatului timișean este compus din iahnie de fasole, fasole bătută, ciorbă de fasole fără smântână, castraveți, ardei copt, cartofi prăjiți, paste cu roșii, margarină, pâine cu pate vegetal. Mănânc și fructe de mare, dar fără caracatiță deoarece conține sânge, spune alin Popoviciu.