Marian Petre Miluţ, preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, alăturarea patronatului pe care îl conduce structurii ACPR (Alianţa Confederaţiilor Patronale din România).
Prin această decizie, UNPR a devenit al zecelea membru cu drept de vot al celei mai importante structuri patronale confederative din România, conform unui comunicat de presă.
"UNPR este, începând de ieri, membru al ACPR cu drepturi şi responsabilităţi egale cu preşedinţii celor 9 confederaţii patronale membre. Consider că este un câştig imens pentru ACPR alăturarea UNPR atât din punct de vedere al structurii patronale, cât şi pentru întărirea vocii patronale în raport cu Guvernul. Cerem Guvernului să ne reîntoarcem la masa de discuţii într-un moment dificil pentru România iar venirea UNPR alături de noi este un real câştig", a declarat Dan Matei Agathon, vicepreşedinte ACPR în cadrul conferinţei de presă.
Marian Petre Milut a precizat: "Am luat această decizie pentru că se impune să avem o voce puternică într-un moment dificil pentru economia românească. Avem nevoie de un punct de vedere comun în raport cu Guvernul, pe care consider că îl putem exprima mai eficient alături de ACPR. Participarea noastră în ACPR nu este legată doar de structuri şi de capacitatea noastră de a ne exprima, ci ne propunem realizarea unor analize pertinente si a unor solutii concrete pe care să le punem pe masa Guvernului".
F.A. Marian Petre Miluţ, preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, alăturarea patronatului pe care îl conduce structurii ACPR (Alianţa Confederaţiilor Patronale din România).
Prin această decizie, UNPR a devenit al zecelea membru cu drept de vot al celei mai importante structuri patronale confederative din România, conform unui comunicat de presă.
"UNPR est