Joi, castigatorul primei editii MasterChef, Petru Buiuca, impreuna cu finalistii Alex Cirtu si Mehrzad Moghazehi au deschis un restaurant cu un concept inedit: clientii vor invata sa gateasca cot la cot cu bucatarii.
Profitand de faptul ca in Romania nu exista niciun restaurant unde clientii isi pot prepara singuri mancarea, castigatorul emisiunii culinare MasterChef impreuna cu doi dintre finalisti, si anume Alex Cirtu si Mehrzad Moghazehi, s-au decis sa deschida unul in Capitala. Cei trei bucatari vor astfel sa implementeze romanilor un fel de terapie prin gatit. Mai mult, Petru asigura ca nimeni nu va fi ranit, nici macar amatorii. Bucatarul a deschis un restaurant cu concept inedit"Tocmai asta este ideea ca noi, ceea ce avem aici este o chestie care sa ne ajutam, adica nu este o chestie in care sa te fortezi sa gatesti. Tu vii din placere, vii ca sa te relaxezi si aici vorbim de un fel de terapie prin mancare. Nu se greseste aici. Asta este chestia foarte tare pe care noi o avem si Alex ne ajuta", a declarat Buiuca pentru CANCAN.ro.
Totul este super-simplu, insa este nevoie doar de dorinta de a invata sa gateasca meniuri ceva mai complicate, nu banalele oua ochiuri sau cartofi prajiti. "Sistemul este simplu. Avem cursuri de gatit, lumea vine si se inscrie pe net si vede: vineri gateste Petru, gateste supa cu niste vita, joi gateste Alex si asa mai departe, totul se schimba. Nu este nimic fix, iar asta este avantajul", a mai spus Petru.
Denisa Macovei
Citeste despre: petru buiuca , masterchef , restaurant , interviu vezi comentariile