Dintre toate retetele de sarmalele de post, imi plac foarte mult cele umplute cu ciuperci champignon, morcov si praz si invelite in foi de vita. Le-am servit cu putina smantana de post, o reteta rapida pe care v-o recomand si voua. Daca doriti, le puteti manca si cu un iaurt de soia sau pur si simplu ca atare.
Daca nu tineti post, va recomand sarmalutele in foi de vita umplute cu carne.
Mi-au iesit in jur de 50 de de cca 5 cm fiecare si au fost pur si simplu devorate. Extrem de bune, simplu de facut si dietetice. Cu siguranta am sa le fac de acum incolo mult mai des, chiar daca suntem sau nu in post.
Cu foile de vita m-am chinuit putin pentru ca le-am cumparat in saramura de la magazinul romanesc si erau destul de franjurate. De la anul sigur voi conserva singura foile de vita.
Ingrediente
250 g orez
3 morcovi mari
8 ciuperci champignon mari
1 praz (numai partea alba)
1 tulpina telina
1 cana de supa vegetala
50 foi de vita
sare
piper
marar
1/2 cana suc de rosii
apa
Reţeta completă pe lauraadamache.ro Dintre toate retetele de sarmalele de post, imi plac foarte mult cele umplute cu ciuperci champignon, morcov si praz si invelite in foi de vita. Le-am servit cu putina smantana de post, o reteta rapida pe care v-o recomand si voua. Daca doriti, le puteti manca si cu un iaurt de soia sau pur si simplu ca atare.
Daca nu tineti post, va recomand sarmalutele in foi de vita umplute cu carne.
Mi-au iesit in jur de 50 de de cca 5 cm fiecare si au fost pur si simplu devorate. Extrem de bune, simplu de facut si dietetice. Cu siguranta am sa le fac de acum incolo mult mai des, chiar daca suntem sau nu in post.
Cu foile de vita m-am chinuit putin pentru ca le-