Studiile recente au arătat că mai mare decât credința în divinitate este cea în fenomenele paranormale. Potrivit cercetătorilor britanici, 58% dintre oameni cred în OZN-uri, fantome şi extratereştri, iar aproximativ un sert dintre respondenți susțin că au trăit ei însiși.
CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!
Potrivit savanţilor britanici, un sfert dintre cele 3.000 de persoane chestionate pretind că au trăit un fenomen paranormal. Iar aproape 40% admit existenţa extratereştrilor şi a fantomelor.
Jeff Danelek, expert american în fenomene paranormale, din Denver, Colorado, prezintă zece motive pentru care oamenii ar trebui să creadă în fantome.
SUMARUL ARTICOLULUI TOP 10 MOTIVE pentru care ar trebui să crezi în FANTOME | GALERIE FOTO10 . Mediumul şi comunicarea cu morţii9. Tehnica foto "în orb"8. Precedentul istoric7. Caracterul imuabil al energiei6. Relatările martorilor oculari5. Perturbări ale câmpului electric4. Dovezile audio (Pasive)3. Dovezile audio (Active)2. Dovezile audio ( Interactive )1. Dovezile fotografice
"Una dintre cele mai frecvente întrebări care mi se pune e legată de motivul pentru care cred eu în fantome. La urma urmei, existența lor nu poate fi dovedită științific, așa că de ce ar trebui să credem așa ceva?", intreabă scriitorul Jeff Danelek.
El își argumentează această convingere astfel: "Din moment ce majoritatea preferă să creadă că vom continua să existăm, într-un fel sau altul, după moarte, ideea că am putea inventa ceva ca fantomele pare una rezonabilă. Pe de altă parte, de ce să ne imaginăm văzând persoanele iubite decedate, la picioarele patului, zâmbitoare și uimitor de frumoase, mult mai luminoase decât au fost în viață?
Fantomele sunt mai mult decât o iluzie sau o poveste infricoșătoare spusă în jurul focului de tabără. Cred că există o serie de mot