Deşi spune că nu este un “fan“ al Crăciunului, mai ales că în ultimii ani l-a petrecut singur, Cătălin Botezatu a căzut pradă magiei sărbătorilor şi a gătit mâncăruri tradiţionale. Designerul şi-a pus şi o dorinţă.
Fără să renunte la ceasul foarte scump de pe mâna stângă şi nici la brăţările cu briliante de zeci de mii de euro de pe dreaptă, Cătălin Botezatu s-a lăsat cuprins de magia Crăciunului şi de amintirile copilăriei şi s-a gândit să-şi facă în casă atmosferă de sărbătoare.
Şi cum mirosul de sarmale este specific fiecărei case în această perioadă, deşignerul a amestecat carnea, fără să se teamă că îşi strică Cartier din aur alb, şi a împachetat-o în foi de varză. Mirosul sarmalelor a fost un prilej pentru Botezatu de a-şi aminti de copilărie, când, alături de părinţi, îl aştepta cu înfrigurare pe moş Crăciunul. Dar nu toate amintirile sunt frumoase, mai ales că într-un an designerul şi-a petrecut sărbătorile de iarna în celula unei puşcării.
Bote şi-a pus şi o dorinţă, cu titlu de cadou de la Mosu’. Designerul încă aşteaptă marea iubire.
Descu cum au ieşit sarmalele, va povesti chiar Bote în a doua zi de Crăciun la “Poveştiri adevărate”, de la ora 16.30, pe Acasa TV.