\"A fost bătaie pe şorici, pe fripturi. N-a mai rămas nimic. Gigi a cerut un ceaun în care să se facă mămăligă\", a declarat cu puţin timp în urmă pentru “Evenimentul Zilei\" unul dintre invitaţii la nunta lui Cristian Borcea. EVZ vă prezintă imagini inedite de la ospățul oferit nuntașilor duminică seară. Sursa: EVZ
1 /.
Mulţi au fost cei care s-au îndoit de existenţa acestui "produs" la o aşa nuntă simandicoasă. Ei bine, la nuntă a fost mămăligă, după cum o demonstrează fotografia obţinută de la binecunoscutul omul de afaceri Cornel Tăbăcaru.
Multimilionarul ieșean (locul 132 în Top 300 Capital cu o avere estimată la 50 de milioane de euro) s-a numărat printre invitaţii de onoare la deja celebra nuntă, iar pe lângă fotografii oferite în exclusivitate, a ţinut să menţioneze că a fost o nuntă de excepţie: „Trebuie să se înţeleagă că produsele cele mai consumate au fost şunculiţa ardelenească cu ceapă, şoriciul şi berbecuţii la proţap!". Şi bineînţeles mămăliga.
Tăbăcaru consideră că, „în ciuda tuturor speculaţiilor făcute de presă pot numi această nuntă decentă şi de un bun gust desăvârşit. A fost o nuntă frumoasă , sută la sută românească. Nu s-au cântat manele, s-a cântat muzică populară de calitate şi au avut un succes nebun melodiile anilor ´70 - ´80. Mai mult de jumătate dintre invitaţi au fost prieteni, vecini şi cunoscuţi ai miresei şi familiei din Timişoara, prieteni ai lui Cristi Borcea din tinereţe, fără să se facă nici o legătură cu starea lor materială sau poziţia lor socială”.
Citiți mâine în Evenimentul zilei un spumos interviu cu afaceristul Tăbacaru.
MENIUL DE LA NUNTA LUI CRISTI BORCEA
Gustare rece
Platou EXTRAVAGANZA
Carpaccio de vită umplut cu parmesan şi busuioc
Pate ficat de gâscă cu trufe şi gutui confiate
Piept de raţă cu papaya
Salată de creveţi cu avocado
Sea bass ma