Pentru al patrulea an consecutiv tradiţionalul festin bavarez Oktober Fest se se ţine şi la Oradea. Pe lângă savuroasele mâncăruri şi sortimente de bere nemţeşti, importate special din Austria pentru acest eveniment, organizatorii au pregătit o mulţime de surprize, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. Tonul distracţiei va fi dat de Gastein, deja celebra trupă austriacă, importată de asemenea pentru Oktober Festul orădean.
Evenimentul se va întinde pe parcursul a trei zile şi va ocupa generoasa parcare a hotelului Ramada, unde organizatorii vor amenaja un cort de peste 600 mp, echipat cu 4 baruri şi deservit de o suită de ospătari costumaţi în ţinute bavareze autentice.
Pentru a răspunde tuturor exigenţelor culinare, organizatorii au pregătit două tipuri de meniu: un meniu pentru cort şi un meniu À-la-Carte, pentru restaurantul The Hub.
Selecţia de mâncăruri şi sortimente de bere nemţeşti este impresionantă, începând cu bere nefiltrată, Jagermaister, vin fiert, continuând cu wüerstli, leberkase, ciolan de porc, şniţel vienez, sauerkraut, coaste de porc marinate la grill şi încheind cu ştrudel de mere cu sos de vanilie şi kaiserschmarren, care fac deliciul în rândul tot mai marii mase a cunoscătorilor din Romania, dar mai ales din Oradea.
Meniul din acest an include ca şi anul precedent un sortiment de cârnaţi fără gluten şi aditivi, iar pentru cei pretenţiosi, o rafinată selecţie de beri belgiene, disponibile in The Hub.
În cursul festivalului se va organiza o tombolă la care se vor oferi cele mai mari premii de până acum: premiul 1 o tabletă Samsung Galaxy Tab 3G, premiul 2 un voucher de evenimente la Ramada Oradea în valoare de 250 euro, premiul trei un voucher de 500 ron de la magazinele Benvenuti.
Trupa Gastein va susţine în fiecare seară un concert incendiar de trei ore în stilul caracteristic şi inconfundabil apreciat