După ce și-au făcut ucenicia în bucătăria show-ului de la ProTV, concurentii celui de-al doilea sezon își transformă pasiunea într-un stil de viață.
1 /.
In marea finala Aida si Alex, castigatorii primelor doua locuri, au primit si cate un curs de sase zile la Academia Barilla din Italia, astfel ca amandoi abia asteapta sa descopere secretele acestei bucatarii. Pana atunci, Aida Parascan, castigatoarea “MasterChef”, s-a intors deja in Romania, unde va sta pana la sfarsitul verii, si deja pune umarul la deschiderea unui restaurant in Buzau: ”E un proiect foarte frumos, eu ma ocup de proiectarea bucatariei, instruirea personalului din bucatarie si conceperea unui meniu”, spune Aida, care are nenumarate propuneri de a colabora cu restaurante din toata tara.
”E cea mai mare realizare a mea pe plan profesional. E o onoare ca am avut posibilitatea sa fiu acolo, alaturi de profesionisti si sa imi demonstrez atat mie, cat si celorlati ca o femeie poate mult. Deocamdata am decis sa stau in Romania pe toata perioada verii. Vreau sa studiez mai mult, dar sa fac si practica. Mi-ar placea sa fac un turneu culinar prin tara, sunt convinsa ca voi reusi”, mai spune Aida. Dupa ce s-au imprietenit la “MasterChef”, Alex, Nini, Mihai sau Victor au tinut legatura si chiar au mers impreuna la evenimente culinare.
Asa se face ca saptamana trecuta, jucatoarele de la echipa feminina de baschet U Cluj au avut bucuria sa manance preparate facute de niste MasterChefi. Alex Hora, Nini, Mihai Toader si Bogdan Roman s-au organizat in asa fel incat sa puna la cale un festin in aer liber: “Am gatit in aer liber, intr-un cadru mirific. Meniul a fost un Bogracs la ceaun, pui Shanghai, salata vietnameza, pulpe de pui si aripioare marinate la gratar cu sos de usturoi si desert Zabayone. Ne-am amintit de cantonamentul de la MasterChef cu drag, retraiam efectiv star