Jucătorii Petrolului au fost invitaţi miercuri la Crama „Seciu”, acolo unde mulţi dintre elevii lui Cosmin Contra au văzut pentru prima dată tradiţia tăierii porcului! Pentru că programul echipei este unul destul de încărcat, cu meciuri până pe 19 decembrie, dată la care toţi jucătorii vor pleca în vacanţă, s-a ales organizarea unei mese tradiţionale, în care străinii au fotografiat şi înregistrat toate momentele, în timp ce internaţionalul Ovidiu Hoban a pus mâna pe cuţit, la propriu, pentru a curăţa porcul sacrificat. „Mă ocup aşa cum se face şi în Ardeal”, a spus Hoban. Un foc în jurul căruia s-au încălzit jucătorii, vin şi ţuică fiartă, apoi „pomana porcului” au fost „evenimentele” pe care Alcenat, De Lucas, Priso şi alţi „găzari” le-au trăit pentru prima dată! Unii dintre ei s-au lăsat cu greu convinşi să guste din şorici, „dezmorţindu-se” în jurul focului cu un acordeonist alături!
Contra vrea cadou şase puncte
Antrenorul Cosmin Contra a fost iniţiatorul acestei „ieşiri în aer liber”: „am vrut să le arăt străinilor tradiţiile noastre şi am vrut ca noi, românii, să retrăim momente frumoase, care să ne aducă aminte de copilărie şi de obiceiurile străvechi”. Contra a promis o nouă cină festivă, pentru că duminică, în ziua meciului cu Universitatea Cluj împlineşte 38 de ani. „Vreau cadou 6 puncte din meciurile cu Universitatea şi Pandurii şi apoi sigur voi da o masă jucătorilor”.
Jucătorii Petrolului au fost invitaţi miercuri la Crama „Seciu”, acolo unde mulţi dintre elevii lui Cosmin Contra au văzut pentru prima dată tradiţia tăierii porcului! Pentru că programul echipei este unul destul de încărcat, cu meciuri până pe 19 decembrie, dată la care toţi jucătorii vor pleca în vacanţă, s-a ales organizarea unei mese tradiţionale, în care străinii au fotografiat şi înregistrat toate momentele, în timp ce internaţionalul Ovidiu Hoban a pus mâna p