Raliul Iaşului DUNLOP, programat în perioada 3-5 octombrie va fi cu siguranţă evenimentul auto al anului 2013 în judetul Iaşi. A opta etapă a Campionatului Naţional de Raliuri DUNLOP, organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) reprezintă o desfăşurare de forţe fără precedent. Din dorinţa de a aduce acest sport cât mai aproape de ieşeni, organizatorii Raliului Iaşului DUNLOP au pregătit o serie de surprize pentru iubitorii sporturilor cu motor.
Dincolo de lupta cu secundele şi de adrenalina specifică unei curse, ieşenii vor avea parte de câteva evenimente create special pentru ei. Astfel, organizatorii au pregătit pentru spectatorii ieşeni trei locaţii de unde se poate urmări pe viu întrecerea piloţilor, asezonată cu o mâncare traditţonală românească, gătită la ceaun sau pe grătar, chiar în faâa oamenilor. Este vorba despre trei locaţii în care ieşenii vor putea mânca fasole cu cârnaţi la ceaun, gătită pe loc, carne pe grătar, mici, vin fiert, ţuică fiartă, bere, băuturi răcoritoare şi cafea. Cele trei locaţii în care spectatorii se pot bucura de acest festin culinar sunt: Cioca Boca, platoul Mădârjac şi Râpa Galbenă. “Locurile au vizibilitate foarte mare şi am pregătit toate aceste produse culinare ca să treacă timpul mai uşor şi din dorinţa de a stabili o legătură cât mai strânsă între eveniment, protagonişti şi spectatori”, a explicat Lucian Filip, director de organizare la Raliul Iaşului.
Roxana Ionescu va fi copilotul lui Adi Grigore
Raliul Iaşului DUNLOP va aduna la Iaşi cei mai buni piloţi din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri DUNLOP, dar şi câteva dintre cele mai în vogă vedete din România.
De ceva vreme, Roxana Ionescu a început cursurile unei şcoli de piloţi, dorin să aibă brevet de conducător "agresiv". Şi pentru că pasiunea pentru maşini este atât de mare, vedeta TV îşi doreşte să participe la un raliu