Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cele trei chimicale CANCERIGENE ascunse într-un produs pe care îl consumi ZILNIC

Publicat in Evenimentul Zilei, joi 15 iunie 2017 ·

Mai mult de 50 de grame de carne procesată, consumată zilnic, creşte cu 18% rata de apariţie a cancerului intestinal. Aceasta este plină de chimicale.  Agenţii principali din carnea procesată care provoacă cancerul sunt fierul, nitrozaminele şi chimicalele MelQx şi PhlP, care se formează în timpul gătirii.  Fierul se găseşte în toate tipurile de carne, dar o cantitate excesivă poate creşte riscul apariţiei cancerului.  Nitrozaminele sunt prezente în carnea afumată, în cea proaspătă şi

Articolul in Evenimentul Zilei >>

Citeste si top 10 stiri de azi

Vremea

București
acum

21°
vin.

11°/22°
sâm.

14°/25°
dum.

15°/27°
lun.

16°/28°
Iasi
acum

18°
vin.

12°/19°
sâm.

10°/24°
dum.

11°/25°
lun.

15°/27°
Constanta
acum

21°
vin.

11°/21°
sâm.

11°/15°
dum.

9°/18°
lun.

14°/22°
Cluj-Napoca
acum

16°
vin.

10°/18°
sâm.

10°/25°
dum.

12°/25°
lun.

13°/25°
Timisoara
acum

18°
vin.

9°/22°
sâm.

13°/25°
dum.

14°/24°
lun.

13°/25°