Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Sandu se întâlneşte cu conducerea Stelei pentru a aplana conflictul dintre Piţurcă şi Reghecampf

Publicat in Pro Sport, luni 5 august 2013 ·

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, se întâlneşte, marţi, cu preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, şi cu managerul general Mihai Stoica, pentru a aplana conflictul dintre selecţionerul Victor Piţurcă şi antrenorul echipei campioane, Laurenţiu Reghecampf.

"Am vorbit cu Argăseală şi cu Mihai Stoica, mâine ne vom întâlni pentru că vreau să discutăm la nivel de conducători ai federaţiei şi ai clubului Steaua privind reacţiile oamenilor din subordinea noastră (n.r. - selecţionerul Victor Piţurcă şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf). O să încercăm să găsim nişte soluţii ca interesele comune pe care le avem să primeze şi nu ambiţiile personale şi mai ales atunci când apar şi alte persoane, fie că au grad de rudenie, fie că nu", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Mircea Sandu.

Oficialul nu crede însă că discuţia de marţi va rezolva problemele dintre cei doi tehnicieni şi a menţionat că nu va încerca să medieze o întâlnire a lui Victor Piţurcă cu Laurenţiu Reghecampf. "Nu, din păcate nu, pentru că o mare parte dintre oamenii din fotbal cad în plasa întinsă de presă. Eu i-am invitat să avem o discuţie. Piţurcă nu are nicio treabă cu întâlnirea asta. E problema mea, vreau să discut cu cei de la Steaua. Nu m-am gândit la o mediere între cei doi (n.r. - Piţurcă şi Reghecampf). Dacă nu o fac ei, de ce trebuie să o fac eu? Eu discut la nivelul meu, cel de administraţie, nu mă bag la nivelul tehnic. Treaba lor dacă vor să discute", a adăugat preşedintele.

El îşi doreşte însă ca jucătorii echipei Steaua să nu fie incluşi în disputa dintre selecţioner şi antrenorul lor. "În mod cert există o presiune şi aş vrea ca jucătorii să fie scoşi din cauza asta. Jucătorii nu trebuie să fie între ciocan şi nicovală. Ei trebuie să joace pentru clubul lor cu care au contract. Şi la echipa naţională dacă vor. Dacă vreunul nu mai vrea, atunci dă scris la fede

Articolul in Pro Sport >>

Citeste si top 10 stiri de azi

Vremea

București
acum

21°
vin.

11°/22°
sâm.

14°/25°
dum.

15°/27°
lun.

16°/28°
Iasi
acum

18°
vin.

12°/19°
sâm.

10°/24°
dum.

11°/25°
lun.

15°/27°
Constanta
acum

21°
vin.

11°/21°
sâm.

11°/15°
dum.

9°/18°
lun.

14°/22°
Cluj-Napoca
acum

16°
vin.

10°/18°
sâm.

10°/25°
dum.

12°/25°
lun.

13°/25°
Timisoara
acum

18°
vin.

9°/22°
sâm.

13°/25°
dum.

14°/24°
lun.

13°/25°