Cântăreţul Seal, care va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 27 noiembrie, a cerut organizatorilor show-ului românesc să-i pună la dispoziţie alimente bogate în fibre şi antioxidanţi, precum fructe şi legume, lapte de soia, sucuri naturale şi şampanie fină.
Concertul de la Bucureşti face parte din turneul său mondial "Soul 2". Artistul britanic a pregătit un spectacol de o calitate muzicală impecabilă, iar organizatorii evenimentului se asigură că Seal şi echipa de artişti interpreţi care îl însoţesc pe scenă se vor bucura de cele mai bune condiţii în capitala României, se spune într-un comunicat remis MEDIAFAX.
Astfel, Seal şi echipa sa vor ocupa un apartament şi 23 de camere într-un hotel bucureştean de cinci stele. În ceea ce priveşte meniul din ziua spectacolului, preferinţele culinare ale lui Seal se află în primul rând sub semnul alimentaţiei sănătoase. Astfel, artistul apreciază în mod deosebit alimentele bogate în fibre şi antioxidanţi şi a cerut ca meniul său să conţină din belşug legume şi fructe, în special ananas. În ceea ce priveşte băuturile, Seal preferă ceaiurile, laptele de soia, sucurile naturale şi apa plată, însă a solicitat şi câteva sticle din cea mai fină şampanie.
La rândul lor, muzicienii care îl acompaniază nu au preferinţe culinare ieşite din comun. La masa de dimineaţă instrumentiştii preferă un meniu clasic, cu ouă, şuncă, cereale, gem, pâine şi o varietate mare de fructe. La prânz artiştii vor supe, mai multe feluri de carne şi garnituri, specialităţi italiene, dar şi variante de meniuri vegetariene. Dintre băuturi nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plată şi minerală, sucurile naturale, berea belgiană şi câteva sticle de vin din soiurile Merlot şi Cabernet Sauvignon.
În ceea ce priveşte spaţiul din spatele scenei, Seal şi echipa sa vor avea la dispoziţie patru încăperi. Dintre acestea, una este dedicat